Home » Nieuws

Nieuws

Betuws Bier ontwikkelt zich continu door en verschijnt op veel festivals of evenementen. Voor alle nieuwsgierige bierfans houden wij jullie graag op de hoogte via Social Media zoals Facebook en Instagram. Hieronder vind je de meest recente berichten. Voel je vrij om de pagina te Liken zodat je als eerste op de hoogte bent.

Betuws Bier

1 week 5 days ago

“De Betuwe: Dag in, dag uit wordt hier keihard gewerkt om met zorg voor de natuur de heerlijkste gewassen te telen”…deze week en zeker vandaag was het tijd om te hooien bij Betuws Bier tussen de hoogstamfruitbomen. Met dank aan Loonbedrijf Bart van Doorn en Melkveebedrijf Fam Doornenbal. Het zit er weer in… tijd voor een biertje 😀🍺

#proefdebetuwe
#trotsopdebetuwe
#betuwsbier
#betuwe

Betuws Bier is at Heerlijkheid Eck en Wiel.

3 weeks 5 days ago

Het kan niet anders dan dat het een mooie zomer gaat worden nu ook weervrouw Helga van Leur Betuws Bier heeft ontdekt tijdens de Nationale Kersenparty ☀️🍻 🍒

#Betuwe
#Betuwsbier

Betuws Bier

3 weeks 6 days ago

Vrijdag is Betuws Bier als 1 van de regionale smaakmakers te gast bij de Nationale Kersenparty - het besloten netwerkevenement georganiseerd door FruitDelta Rivierenland in samenwerking met gastgemeente Gemeente Buren. Met dank aan Bureau Toerisme Rivierenland zijn ook de #betuwe letters aanwezig midden in de boomgaard van Heerlijkheid Eck en Wiel. Deze 3 beauties konden de verleiding van een selfie niet weerstaan 😉 Wil je ook een selfie? De komende weken staan de #betuwe letters nog in de Biergarten van de Heerlijkheid dus grijp je kans. #betuwsbier #proefdebetuwe #trotsopdebetuwe

Betuws Bier updated their cover photo.

3 weeks 6 days ago

Betuws Bier

4 weeks 2 days ago

Betuws Bier dans la douce France! Super trots op onze toppers (en begeleiding!) Henri & André op weg naar Alpe D'Huzes 2020. Succes deze week!

Betuws Bier

1 month 5 days ago

De Betuwe beleven in optima forma tijdens de Betuwse fiets 4 daagse. Stap op de fiets en geniet de komende dagen. Een van de mooiste evenementen binnen de Gemeente Buren en de Betuwe. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd door Dorpshuis ''De Avezathen'' die speciaal Betuws Bier schenkt de komende dagen. Maak ze gek 😉

#proefdebetuwe
#betuwe
#trotsopdebetuwe
#betuwsbier

Betuws Bier is feeling excited.

1 month 1 week ago

Zo lastig om keuzes maken... even lekker aan het water liggen bij BetuweStrand Boulevard of Beachclub de Meent? Of toch een terrasje pakken bij Restaurant De Hofhouding? Gelukkig hebben ze allemaal heerlijk Betuws Bier dus je zit altijd goed 😀... Geniet ervan komend weekend!

Betuws Bier

1 month 3 weeks ago

Betuws Bier is er helemaal klaar voor! Hooikoorts Festival 2022 met heerlijk speciaalbier en snacks van Henk Van Keulen. Geniet allemaal en tot zo!

#betuwsbier
#proefdebetuwe
#trotsopdebetuwe
#betuwe

Betuws Bier

1 month 3 weeks ago

Speciaal biertjes op Hooikoorts Festival! 🍺

Op het foodplein kun je het eten heerlijk combineren met speciaal bier van Betuws Bier

Betuws Bier vindt zijn oorsprong in de vruchtbare klei tussen de rivieren. Dag in, dag uit wordt hier keihard gewerkt om met zorg voor de natuur de heerlijkste gewassen te telen. Onze ingrediënten zijn daardoor lekkerder, smaakvoller en hebben een authentiek karakter.

Wij zijn trots op onze Betuwe en dat proef je in elke slok van ons bier.

Duurzaam gebrouwen met gebruik van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten ontstaat heerlijk Betuws speciaalbier. Je proeft de ambacht, aandacht, en kwaliteit.

Proef de Betuwe!